הדרכת כלות-מופנה לגולשות

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 19/09/07 19:41 ז בתשרי התשסח

שאלה

שלום רב!

הבנתי שאפשר לעבור הדרכת כלות במדרשה ואז השיעורים הופכים לקצת יותר מעניינים....

האם זה נכון? והאם יש מקום כזה להמליץ עליו באזור פתח תקווה?

תודה רבה

וחתימה טובה לכולם!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,

אינני יודע אם ירדתי לסוף דעתך. במדרשה לבנות בבר-אילן יש קורס מדריכות כלות, המיועד לנשים אשר רוצות להדריך כלות, ולומדים בו הרבה חומר הקשור לנושא בצורה מעניינת ומרתקת. גם כלות יכולות להכנס לחלק מהקורסים, למיטב ידיעתי.
יחד עם זאת, אין תחליף למדריכת כלות אישית. לא כל דבר, יכול להאמר ולהשמע בכל מסגרת.
על מנת למצוא את אשר חפץ ליבך הייתי מציע לך להכנס לפורום המתאים באתר כיפה, או להעזר בגולשות.

גמר חתימה טובה

ידידיה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן