הדרכת כלה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/05/07 17:35 יב בסיון התשסז

שאלה

שלום רב

האם זה נכון שלוקחים 1000 ש"ח עבור הדרכת כלה?אמרו לי גם 100 דולר עבור 8 מפגשים לפחות?מה המחירים וכמה מפגשים.

והאם אפשר להתחתן בי"א בתשרי

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה
הדרכת כלה ניתנת בצורות שונות ובמקומות שונים, וגם במחירים שונים.
בכל מקום נוהגים אחרת - יש מקומות שעושים זאת לשם המצווה בלבד, וברוב המקומות המדריכות פשוט לא יכולות להרשות לעצמן את זה, והן לוקחות סכום מסוים שמגיע להן בהחלט בהחלט.
ראי מה את כתבת - מחיר כזה נמוך לשם מספר כזה של פגישות ? וכל זה עוד מול כל ההוצאות לחתונה ? ועוד לשם הדבר שהוא אולי החשוב ביותר ?

לא ראוי ?

כל טוב