הבטחת שמירת שבת ויצר הרע

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 26/02/16 14:21 יז באדר א'

שאלה

שלום

שבת קודמת הבטחתי שאני ישמור שבת ומאיזה שהי סיבה לא יכלתי לשמור באותה שבת אז הבטחתי לבורא עולם שלא משנה מה השבת הזאת אני שומר. אתמול ביום חמישי סבתא שלי נפטרה והמשפחה שלי רוצים לעשות ארוחת ערב עם דודים וכל המשפחה לכבוד סבתא וזה אומר לנסוע בשבת

ההורים שלי חילוניים לא מאמינים אני היחיד שמאמין במשפחה

כבוד הרב מה אני יכול לעשות ? אבא שלי ואמא שלי ממש עצובים והם אומרים שאני לא מכבד לא אותם ולא את סבתא וזה יפגע בהם ממש אם אני לא יבוא לארוחה אבל הבטחתי לבורא עולם. לא ידעתי שזה יקרה

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

חזק ואמץ בדרכך המיוחדת. לצערי השאלה הגיעה רק במוצאי שבת כך שאין לה משמעות. בכל אופן עליך לחפש בחור או אברך באזור שלך שיוכל לעזור לך בכל הדברים ושיהיה זמין וקרוב גם בשבת.

בהצלחה

שבוע טוב
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ