האם מותר לעלות להר בית

חדשות כיפה הרב שי פירון 26/08/03 07:57 כח באב התשסג

שאלה

האם מותר לעלות להר בית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלומות

ראשית , כדאי לך לשאול את רבך כיוון ששאלה זו שנויה במחלוקת גדולה , יש הסוברים שאין לעלות להר מנימוקים הלכתיים , יש הסוברים שאין לעלות למקומות מסויימים , לאחר הכנה ראויה הכוללת טבילה וכו' ויש הסוברים שחובה לעלות כדי לבטא את אחיזתנו בבית ה' , לדעתם הסתפקותנו בכותל מהווה חולשה גדולה של האומה הישראלית.

ביקר
שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן