האם מותר להגיש תלונה למשטרה וללשכה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/11/13 00:54 יא בכסלו התשעד

שאלה

שלום רב,

האם יש בעיה לפי היהדות להגיש תלונות למשטרה ולשכת עורכי הדין?

האם יש אם זה בעיה הלכתית?

אני רוצה להגיש תלונה נגד עו"ד שפגע בי והוא צפוי להיות מורשע בדין משמעתי.

בברכה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

קשה לענות על שאלה זו כי חסרים פרטים רבים.
ובעיקר - האם יש לך דרך אחרת ?
אם שתי האפשרויות הן רק או להגיש תלונה או לספוג את הפגיעה - מותר לך להגיש תלונה.
אולם אם יש דרכים אחרות צריך לבחון האם יש משהו יותר נכון לעשותו.
על כן, אנא שתף אותי באפשרויות העומדות בפניך, ואז אוכל לענות טוב יותר.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן