האם יש בעיה לשחק בסרט...?

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 05/03/07 23:00 טו באדר התשסז

שאלה

לרב שלום,

הציעו לי תפקיד ראשי בסרט גמר של שמיניסטיות שבו הדמות עוברת תקיפה מינית. אני חושבת שמאוד חשוב להקרין את הסרט בגלל שכן, גם בציבור שלנו זה קורה ואסור להתעלם מזה.

השאלה שלי היא האם יש בעיה הלכתית לשחק את התפקיד?

[חשוב וראוי לציין שלא יהיה שום מגע בין הדמויות]

אשמח אם אקבל תשובה מהירה.

מעיין

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לפי התאור שלך- אין בעיה לשחק בסרט כזה.
בהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן