ברכת כלה

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 15/09/09 22:41 כו באלול התשסט

שאלה

האם יש בעיה לתלות את ברכת הכלה בחדר השינה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

עיקרונית אין עם זה בעיה, רק תצטרכו לכסותה כל פעם שתקיימו יחסי אישות. לכן לא כדאי לתלות או לשים דברים שיש בהם קדושה או שם ה' כתוב על גביהם בחדר שינה.

בברכת כתיבה וחתימה טובה,

חיים דב בריסק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן