ברכות השחר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/01/20 15:24 כג בטבת התשפ

שאלה

הי ,

אפשר עצה על זה..

אם אני קמה בבוקר והולכת לעבודה ועושה כל מיני דברים לפני תפילה ואז אני רוצה לאומר ברכות השחר מאוחר..

- אני יכולה לאומר כל הברכות כרגיל?? אפילו הברכות שהן קשורות יותר לבוקר כמו "המעביר שינה.."?

- גם - עד מתי אפשר לאומר ברכת השחר?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אפשר לברך כל היום (כדעת הגר"א).

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן