ברכות השחר והנחת תפילין

חדשות כיפה הרב חגי לונדין 24/05/13 02:09 טו בסיון התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב לאחרונה התחזקתי ביהדות הבעייה היא שאני קם ממש מאוחר בשעות הצהריים

ושאלתי היא האם ניתן לברך ברכות השחר בשעות הצהריים ואם כן אז מה הזמן הסופי שלהן בתודה מראש ושבת שלום

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ברכות השחר אפשר כל היום. הבעיה היא זמן ק"ש ושמונה עשרה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן