ברית מילה לגוי בוגר בן 34

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/08/08 19:44 כח באב התשסח

שאלה

לפני 7 חודשים הכרתי גר/גוי ואנחנו רוצים להתחתן.

רציתי לדעת האם יש אלטרנטיבה אחרת מברית מילה

מלאה כי לפי מייטב ידיעתי וקראתי מאמרים בנושא יש המון תופעות לוואי כשעושים ברית מילה לגוי בגיל מבוגר.

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אין כמעט תופעות לווי לברית מילה, אני הכרתי אנשים בני שבעים ומעלה שעשו ברית מילה והכל תקין. אומנם יש כשבוע שבועיים שיש מעט כאבים, אולם באופן כללי הדבר היום כל כך פשוט ורגיל בבתי חולים מסודרים, שהם מוכשרים בכך ויודעים לעשות זאת בטוב טעם ובנעימות כך שבדרך כלל אין כל בעיה.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן