אנשי סדום ועמורה היו צדיקים?

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 29/01/15 21:17 ט בשבט התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב,

האם אנשי סדום ועמורה היו צדיקים לפני שקיבלו את כל השפע והטוב מאלוקים? או שהיו תמיד רשעים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
לא מצויין בתורה כיצד היו לפני שהגיעו ובתקופות קודמות. ברור שכשנהפכה סדום היו רשעים.

כל טוב,
חיים רטיג

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן