אישה נשואה שנאנסה

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 15/07/09 23:33 כג בתמוז התשסט

שאלה

שלום,

יש לי חברה וירטואלית, שנאנסה באופן אלים ע"י מספר אנשים. היא מפחדת לספר על זה לבעלה או למישהו אחר מפחד פן יכריחו אותם להתגרש...

האם זה נכון?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם בעלה אינו כהן- אין שום סיבה להתגרש, ואם הוא כן כהן- כדאי לה להתייעץ עם רב או דיין, שיוכלו להנחות אותה מה וכיצד לומר, כיון שבכ"מ היא בודאי צריכה סיוע ועזרה ולהסתיר לגמרי מבעלה זה לא יעזור לה בהתמודדות.
להשאיר את הדברים בבטן או בלב - זו בודאי לא עצה טובה, אלא לפעול בשום שכל ובהתייעצות עם אנשי המקצוע הרלוונטיים.
בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן