אהבה של בת 16 לבן 31

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 08/12/10 17:06 א בטבת התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב

יש לי שאלה שאוליי לא קשורה באמונה ואוליי לא קשורה במה שנוהגים לשאול פה באתר..

אבל אני בכל זאת אשאל אותה,כי אין לי למי לפנות ואני אבודת עצות.

לפניי כמה חודשים ראיתי מישהו ובאותה שנייה שראיתי אותו הרגשתי שאיתו אני רוצה להתחתן.

אותו מישהו גדול ממני ב-14 שנה ואין סיכוי שנתחתן או שבכלל ירצה לדבר איתי(ואני לא מנחשת-שלחתי לו הודעה ופתחתי בפניו את הלב,והוא טען בשתי שורות שאני ילדה קטנה ושאני לא צריכה לשלוח הודעות למבוגרים ממני)

המישהו הזה מכיר את אמא שלי ולכן מכיר גם אותי ראה אותי רק פעם אחת-באותה הפעם שאני ראיתי אותו.

קשה לי לשכח ממנו והוא לא יוצא לי מהלב

חברות אמרו לי לשכח ממנו אבל לא הולך לי

ואני באמת מנסה! באמת שאני מנסה ואני לא מצליחה!

אני בת 16 והוא בן 31 לצערי הרב.

אני לא עוד ילדה קטנה שמתאהבת בכל אחד..זה באמת קשה לי לשכח אותו אני באמת אוהבת אותו

הרגשתי כשראיתי אותו כאילו אמרו לי מהשמיים שזה האחד שלו חיכתי!

יכול להיות שבתשובתו יש התחמקות? אוליי גם הוא מרגיש אליי משו ובגלל שהוא גדול הוא יודע לבלום את זה?

האם יכול להיות שה' סתם גרם לי להרגיש אליו ככה?

האם יש דרך לשכח אותו?

יש לציין שאני דתייה והוא בכלל חילוני שמתקרב קצת לדת.

אני מותרדת מאוד מהבעיה הזאת וקשה לי להתמודד איתה לבד

הייתי שמחה מאוד אם תעזור לי..

תודה רבה

אני

תשובה

שלום

את מתארת תהום, ועלייך להתרחק ממנה מהר.
את צעירה והוא מבוגר, וגם לו היה פחות מבוגר, את בגיל שאינו מתאים כלל לדברים מעין אלה.
עיזבי את המחשבות הללו, התרכזי בעצמך, בהצלחה בלימודים ובחיים שמחים.
אין כאן שום סימן משמיים, ואשריו שהוא ישר ובריא וענה לך כפי שענה לך.

כל טוב