תפילת הדרך וקריאת שמע שעל המיטה

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 06/04/17 23:13 י בניסן התשעז

שאלה

שלום,

יש לי כמה שאלות

1. אם אני עושה נסיעת לילה באוטובוס , האם אני צריכה לקורא קריאת שמע שעל המיטה ?

2. תפילת הדרך עושים פעם אחת ביום ? או שבכול נסיעה נעל 4 ק״מ?

3. קריאת שמע שעל המיטה נהוג לקרוא בקול רם?, עם מתבלבלת לי המילה (איני אומרת אותה ברור )

מאיפה צריך להתחיל לקרוא מחדש , סוף פסוק. ?

4. מתי זה חצות הליל ? והאם עדיף תמיד לקרוא ברכת המפיל בלי שם ומלכות עם אני מדברת אחרי שאני קוראת

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

1- כן

2-פעם אחת היום

3- קריאה רגילה ששומע באוזניו

4- מתחילת הפסוק

5- יש לוחות זמנים וכן אפליקציות של זמני היום

6- יש דעה כזאת ויש שמחלקים אם לפני חצות עם שם ומלכות ואם אחרי לא

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן