תפילין

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 19/02/18 13:08 ד באדר התשעח

שאלה

שלום רציתי לדעת לגביי תפילין לבר מיצווה לבן שלי ההורים משני הצדדים רוצים לקנות תפילין ויש מריבות מי יקנה ההורים של האישה או של הבעל מה מקובל זה נכד ראשון משני הצדדים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אני לא יודע מה מקובל, אבל אני יודע שגדול השלום.

תעשו כל מאמץ להגיע להבנה.

למה שלא יקנו את זה שני הצדדים יחד, וביתרת הכסף יקנו לו ספרים או דבר אחר?

חלילה לא להגיע לבר מצווה כשאחד הצדדים מתוסכל או מרגיש שפגעו בו

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן