רכישה קרמיקה בין המצרים

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 01/08/17 21:10 ט באב התשעז

שאלה

שלום,

רכשנו דירה מקבלן ואנחנו בשלב של בחירת מרצפות, מטבח וכו...

בעלי מתעקש לסגור את ההזמנה מול חברת המרצפות והקרמיקה דווקא מחר - בבין המצרים.

ניסיתי להסביר בעדינות שאני מעדיפה לשלם אחרי ט באב אך הוא מתעקש.

אין לחץ מצד הקבלן דוקא לשבוע הנוכחי- זה רק מבחינת יכולת לשלם השבוע.

אין שום בעיה לשמור את הסכום ולשלם בעוד שבועיים.

אני לא מעוניינת לפגוע בשלום בית... האם עלי להתעקש? תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום

אין בעיה לסגור את ההזמנה עכשיו.

בתשעת הימים עצמם (החל ביום שני) אין לסגור הזמנה של דברים חדשים שמשמשים למותרות.

יהי רצון שישכון בביתכם, הנוכחי והחדש, שפע שלום בית, זוגיות בריאה ושכינה. אמן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן