קטניות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/03/18 16:35 ו בניסן התשעח

שאלה

בס"ד

כב הרב שלום

ראשית נהגתי לא לאכול קטניות בפסח (בוטנים קשיו וצנוברים וליפתית כן אוכל)

רציתי לשאול האם יש דרך הלכתית בה אני כן יכול לאכול התרת נדר וכו ???

כמו כן השנה השבת שלאחר שביעי של פסח אני יכול כן לאכול קטניות ?

בברכת חג שמח וכשר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

איני מכיר דרך להתרת נדרים שעיקרה חריגה ממנהג אשכנז קבוע ויסודי.

בשבת שלאחר - מותר.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן