קברי צדיקים בחול המועד .

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/04/03 15:13 יט בניסן התשסג

שאלה

האם נהוג לבקר קברי צדיקים בימי חול המועד של החג?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

יש מי שנוהג לטייל ולעלות לקברי צדיקים בחול המועד.
אני חושב שמי שמשלב במהלך הטיול בחול המועד תפילה וביקור בקברי צדיקים זה מנהג יפה וטוב.
לפעמים זה מה שנותן את התוכן הרוחני לטיול .

בברכה,

עוזיאל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן