צריכה עזרה,מתנתקת,מרגישה לא קשורה ומתרחקת מהמון אנשים

חדשות כיפה חברים מקשיבים 26/05/18 21:36 יב בסיון התשעח

שאלה

לא יודעת מה קרה לי בזמן האחרון..

(אני בחמישית,לומדת כרגע בפנימיה)

אבל התרחקתי מאוד מהחברות מהעיר שאיתי בפנימיה (יש המון!ואלה היו החברות הטובות שלי)

ואלו הבנות שגם איתי בסניף בנ"ע,ואני גם לא מגיעה לסניף *מרגישה לא קשורה*..

מרחיקה את עצמי מהכיתה,לא זורמת בפעילויות, לא רוצה שישמעו את הקול שלי, לא משתתפת, *לא מרגישה קשורה*

החברה הכי טובה שלי(זאת מהעיר,שגדלנו תמיד ביחד) כבר לא הכי חברה טובה כרגע,אין לי אפילו דרך להסביר למה..פשוט התרחקנו

הכרתי באולפנא חברות טובות...אחת ממש ממש התחברתי אליה,

ועכשיו פתאום *גם אליה אני לא קשורה*,לא מדברת איתה הרבה כמו שדיברנו בתחילת שנה...טיפה מרגישה שהיא ילדותית אבל אני ממש אוהבת אותה,מהממת!!

גם בבית אני לא ככ חלק.. מגיעה הביתה ולא שמחה,אולי מכל העומס,מנסה להיות לבד,לא מתסדרת עם אחים שלי (אני הבכורה) לא יוצרת איתם שום שיח..

אבל הכי קשה לי- *שהתרחקתי מעצמי*:

לא יודעת מי אני,האופי שלי זה תמיד להיות פעילה,במרכז,חברתית, לימודית, מעלה רמת שיח,

ועכשיו לא פעילה,לא מדברת בכיתה,לא משתפת את המשפחה במה שעובר,לא רוצה ולא נותנת שישמעו את הקול שלי

ומאודדדד קשה לי שפשוט אינלי למי לפנות,מנסה להוציא ואינלי למי..

אין מישהו כרגע שקרוב אלי ויכול להכיל אותי,להקשיב לי,ופשוט להיות שם..אז מנסה לכתוב לכם בתקווה שתמצאו את הדרך לעזור לי,ואולי אתם תהיו מי שיקשיב ויוכל לייעץ

ותאמת לפעמים עולות בי מחשבות שאני ממש צריכה חבר(למרות שזה לא באמת יקרה כרגע,וזה סתם אשליות) אבל אולי רק זה יעזור לי ויהיה מישהו שיוכל לשמוע אותי...

תשובה

שלום יקרה,

אני רואה שהשאלה הופיעה אצלנו בממשק כמה פעמים ולכן לא ברור לי האם קיבלת תשובה או לא.

אם לא, אשמח אם תשלחי את השאלה למייל-

shiryozev@gmail.com