פעילות בנקאית בין מנחה למעריב

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 22/04/17 22:04 כו בניסן התשעז

שאלה

בע"ה

שלום הרב!

בין מנחה למעריב אצלינו בבית כנסת אין מי שאומר דברי תורה.

כל אחד עושה משהו אחר.

אני בנקאי וזאת הזדמנות עבורי להכנס לאתר בסמטרפון ולעשות כמה חישובים של החשבון שלי הוצאות והכנסות ולהעביר כספים ולהשקיע, פחות נח לי להגיע לזה בבוקר ובצהרים בגלל העבודה עם כספי אחרים.

האם זה מותר?

בתודה מראש,

אורי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אסור לעשות חשבונות כאלו בבית הכנסת, ובדומה לנפסק בשו"ע הלכות תפילה, אלא אם מדובר בחשבונות של מצוות

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן