פסיכולוג חילוני

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/11/17 17:36 ד בכסלו התשעח

שאלה

אני רוצה לדבר עם פסיכולוג ולתאר כל מיני מחשבות שיש לי. באזור מגורים שלי אני לא מוצא פסיכולוג דתי שעובד עם קופת החולים שלי. האם להתייעץ עם פסיכולוג חילוני או שעדיף להמנע מטיפול

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני רוצה לחזק אותך בהחלטתך לטפל בעצמך, וטוב שאתה הולך בדרך זו.

אם השאלה היא מותר או אסור - איני רואה שום איסור ללכת לפסיכולוג חילוני.

אתה צריך לברר רק האם הנושאים בהם אתה רוצה לעסוק קשורים באמונתך ובקומה הרוחנית שלך, ואם כן - לבחון האם אדם מ״בחוץ״ שאינו מכיר את החוויות הפנימיות האלה יוכל להבין אותך.

כל טוב