פורנו

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 15/08/17 21:53 כג באב התשעז

שאלה

תקשיב הרב יש לי בעיה האמת היא שמגיל קטן התמכרתי לנושא הזה ואני דתי שומר תורה ומצוות ובכל זאת אני עדיין עושה את זה בסתר אני לא יודע איך לפתור את העיניין הזה אבל שנה הבאה אני הולך לישיבה ללמוד בה ואחזור רק בסופי שבוע כך שאני חושב שלא תיהיה בעיה והנושא לא יעסיק אותי האם כך אתה חושב הרב? החזר לי תשובה בהקדם האפשרי אני נורא נואש

תשובה

שלום אח יקר.

לצערי הרב אני חושש שהתשובה שלילית.

כנראה זה לא יעבור מעצמו, גם כי בסופו של דבר תהיינה הזדמנויות בבית (וכדאי בהקדם לדאוג שיהיה סינון על האינטרנט בבית), גם אם מעטות יותר. וגם, כי גם בישיבה תהיינה התמודדויות, כי היצר לא יפסיק לעבוד, והוא ימצא את הדרכים.

אבל אין כוונתי לייאש חלילה, אלא לומר שחייבים לפעול בעניין, ולא לצפות שזה יקרה מעצמו.

לכן אני מבקש שבהקדם האפשרי תתקשר ל'עצת נפש' 026541899 (יש להם גם אתר טוב) ותתייעץ איתם (אפשר בעילום שם) על סיוע.

בבקשה תפנה אליי שוב אם אתה לא מקבל מענה מספק, או עם כל בעיה אחרת.

חס וחלילה לא להתייאש. זה יותר נורא מכל נפילה שיכולה להיות.

בהצלחה רבה