ספר על חברות

חדשות כיפה חברים מקשיבים 03/06/18 21:12 כ בסיון התשעח

שאלה

שלוםם :) אני לומדת ב"ה במדרשה לפני שירות וכבר הרבה זמן יש לי רצון ללמוד ספר תורני יהודי שמדבר על חברות והתנהלות נכונה בקשר בין חברוץ ואנשים בכלל . שמדבר גם על הפן ההלכתי וגם רעיוני שמסביר מה זה חברות ביהדות . אני מתחברת לספרים כמו ספרי הרמחל , בעיקר הרב קוק , הרב שרקי ,הרב אבינר הרב חגי לונדין , הרב ערן טמירר, הרב טאו, חובת הלבבות ועוד כמה .. מקווה שהסברתי איזה כווון אני לומדת , אשמח למשהו בסגנון וגם לא אם אתם מאמינים שזה ספר עם השקפה נכונה ומעניינת.

תודה רבההה :)))

(אני רוצה לשאול את הצוות במדרשה פשוט אני כל הזמן שוכחת ועכשיו כבר 1:40 בלילה אז פשוט הסתערתי על האפשרות לשאול אתכם ????) תודה רבה ולילה טובבב

תשובה

שלום מורן יקרה,

האמת שמההיכרות שלי אין ספר שמדברת על חברות באופן ישיר.

יש ספרים רבים על תיקון המידות ועבודה מוסרית -והנושא הזה קשור מאד להתנהלות מול אנשים.

ספרים כמו- עלי שור חלק ב', חובת האדם בעולמו (יש המון כרכים..נסי לחפש אותם), תיקון המידות של הרב אביחיל ו"והלכת בדרכיו" של הרב אבינר.

רוצה לכתוב מה השאלות אותן היית רוצה לברר בספר הזה? מה מעסיק אותך בתחום הזה?

אולי נוכל לעזור מבלי להפנות לספר מסויים.

יכולה להמשיך לשאול דרך האתר או במייל שלי,

שיר

shiryozev@gmail.com