נסיעות חינם

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/09/17 18:14 כז באלול התשעז

שאלה

שלום לרב!

שנה שעברה הייתי בת שירות והייתי זכאית לנסיעות חינם השנה אני בת מדרשה ולא זכאית לנסיעות חינם אך בכרטיס הרב קו עדיין אני רשומה בתור בת שירות ולא צריכה לשלם על נסיעות.

האם יש בזה משום גזל?

תודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

גם אם לא ממש גזל זה וודאי מעשה לא ישר ואין לעשותו.

המדינה מעניקה זכות של נסיעות חינם לבנת שרות בלבד. זה מעשה לא ישר להנות ממשהו שלא מגיע לך.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן