נטילת שמינית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 27/04/17 14:32 א באייר התשעז

שאלה

שלום הרב

יש לי כלי שמחזיק שמינית ולא רביעית, ואני רוצה לדעת אם אפשר ליטול בו ידיים לארוחה, בכל פעם שתי שמיניות כך שבסוף יוצא שהטלתי על הידיים מספיק מים בכללי, שזה שש פעמים רביעית, מחולקת לשמיניות? תודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אסור ליטול בכלי המחזיק רק שמינית, גם אם שב ונטל שוב שמינית על אותה יד והשלים לרביעית

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן