מכירת חמץ

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/04/18 23:49 ג באייר התשעח

שאלה

שלום

ההורים שלי בכל פסח סוגרים את הבית עושים מכירת חמץ ומעבירים את החג אצל אחד הילדים

במכירת החמץ הם לדעתי לא מפרטים את מיקום החמץ היות ולא מכשירים את הבית ולא נכנסים כל החג

אני בשנים האחרונוץ הבנתי שצריך לפרט איפה נמצא החמץ

האם המכירה שלהם בסדר

האם מותר לנו לאכול שם

תודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בדיעבד, המכירה הזו מספיקה כדי שלא לאסור עליכם את האכילה.

כמובן שמלכתחילה יש צורך לפרט היכן החמץ נמצא.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן