מידת ההשתדלות

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 27/06/17 20:08 ג בתמוז התשעז

שאלה

מגיל 16 לערך אני סובל מכאבי בטן וגב חולשה כרונית ועייפות כרונית.בשנים האחרונות אני לא מוותר ועובר כל בדיקה אפשרית למצוא את הסיבה.לאחרונה הרופאת משפחה שלחה אותי לתבחין מיוחד hydrogen breath test / והמליצה לי לעבור אותו בבית החולים שבעירי ( ולא אכתוב איזה בית חולים מחשש לשון הרע)

הסיבה שאני כן מעוניין לבצע אותו בבית החולים הזה היא כי אני חלש ויש להיות בצום מעל 12 שעות לכן אם אסע לבית חולים אחר וכמובן רחוק יותר אני אחלש ואכעס מהכרה עם האופי שלי.

אני אישית לא מרוצה מבית החולים הזה.

השאלה שלי אם בעיניי הקב"ה הרופא האמיתי ההשתדלות שלי מספקת והרופאים יהיו שליחים נאמנים ללא תקלה תחת ידיהם?או שמה עלי לברר על בית חולים אחר?

בכבוד רב ולתשובתך מודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

ראשית, רפואה שלמה!!

חובה על האדם לפעול בדרך הטבע מתוך אמונה כי ישנה השגחה אלוקית על הברואים. לכן, חובה לבדוק היטב היכן תקבלי את הטיפול הטוב ביותר - ולשם תלכי.

בברכה

יוגב כהן

הר ברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן