מאכל שהתבשבל בכלי של חמין

חדשות כיפה רבני כושרות 14/04/17 11:39 יח בניסן התשעז

שאלה

שלום וברכה,

האם מאכל פרווה שהתבשל בכלי של חמין בשרי, שאינו בן יומו . דינו כדין סיר רגיל (שהמאכל בשרי אך אין מחכים אחריו 6 שעות) או שיש לנהוג אחרת בקשר לסיר זה כיוון שהמאכל הבשרי התבשל בו במשך שעות רבות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מאכל פרווה שמתבשל בכל כלי בשרי - אין צורך להמתין אחר אכילתו של שעות (אפילו אם מדובר במאכל חריף).

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן