ללא נושא

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 28/09/08 09:58 כח באלול התשסח

שאלה

אני עוד חודש בת 21 גרושה אחרי חצי שנה של נישואים...

הכרתי בחור דרך אתר האינטרנט שדכנט.חברה פתחה לי שם כרטיס..

בכרטיס לא צויין שאני גרושה..

אני תכתבת עם הבחור וכמה שבועות והוא לא יודע...הוא נשמע לי ממש בחור לעניין...

אני ממש מפחדת להגיד לו שאני גרושה והוא יעזוב אותי...מה עלי לעשות..?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
אולי הוא כהן ?
בכל מקרה אין טעם להסתיר ואם הדבר יוודע לו מאוחר הוא ירגיש מרומה ונבגד, לנשום עמוק ולספר וה' יעשה הטוב בעיניו.
שנה טובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן