כשרות שוקולד מילכה

חדשות כיפה רבני כושרות 11/12/17 13:02 כג בכסלו התשעח

שאלה

קיבלתי שוקולד MILKA תוצרת גרמניה.

לא מצוין עליו U או K. האם יש לו כשרות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

למוצרים אלו ישנם מפעלים שונים ברחבי העולם, ובהם נהלי ייצור שונים.

משום כך גם כאשר ישנו ייצור כשר, אין זה מעיד על כך שמוצרים זהים שאינם מוחתמים בחותמת כשרות כשרים גם הם.

משום כך לא ניתן לאכול ממנו בלא כשרות על גבי האריזה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן