טיפולי פוריות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/09/17 20:46 ח בתשרי התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

אחותי חרדית, בת 35, נשואה כבר 5 שנים לאברך, בעלה בן 40. לצערי היא ובעלה לא הצליחו להביא ילדים בדרך הטבע .. לכן פנו לרופאים שונים. הרופא אמר שצריך לעשות טיפולי פוריות בדחיפות כי אין לה כמעט ביציות ואלה שנותרו פגומות ברובן.

בעלה פנה לרב קנייבסקי בשאלה האם לבצע את טיפולי הפוריות, מסתבר שהרב קנייבסקי לא יכול להתיר טיפולי פוריות וזאת גם התשובה שהם קיבלו ממנו. הדבר הזה גורם צער גדול מאוד במשפחה.. ובייחוד להם, ידוע לנו שהם חייבים בדחיפות לבצע טיפולים, הזמן אוזל והם תקועים כיוון שרב גדול לא התיר להם זאת. מה ניתן לעשות? האם יש דרך שהם יקבלו היתר לבצע את הטיפולים? אנחנו אובדי עצות .. אשמח לתשובה . תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כדאי שיפנו למכון פוע"ה בירושלים ואולי שם יוכלו לעזור להם.

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן