טיול רכיבת סוסים בקבוצה מעורבת

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 11/12/17 15:54 כג בכסלו התשעח

שאלה

בעלי רוצה לבצע טיול רכיבה בקבוצה מעורבת גברים ונשים, זה טיול רכיבה בקבוצה של 10 אנשים , פעם בשבוע, 3.5 שעות, במסגרת הטיול הם לעיתים עוצרים ומקיימים מפגש חברתי . לי יש בעיה עם זה מאחר וישנם שם נשים ואני לא נמצאת שם.

הוא טוען שאני מונעת ממנו לבצע את ההנאות שלו (רכיבה על סוס) אמרתי לו שאני לא מונעת , שיחפש קבוצת רכיבה לגברים, כי זה לא צנוע, מה דעתך על כך? ואיך אני אגרום לו לרדת לסוף דעתי שזה אינו צנוע ולא לעניין

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

לא ראוי לפסוק בנידון מבלי להכיר את מכלול השיקולים.

לכן, אני מציע להתייעץ עם מורה הוראה הקרוב אליכם, כשתוכלו לפרוס בפניו את השאלה.

בברכה

יוגב כהן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן