טבעת נישואין

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 23/08/03 14:38 כה באב התשסג

שאלה

האם על טבעת הנישואין להיות עשויה מקשה אחת, או שאם נראה תפר בחלקה הפנימי של הטבעת זה אומר כי הטבעת פסולה?

בנוסף, האם זה משנה שהטבעת עגולה מבפנים ומרובעת מבחוץ?

החתונה בקרוב, אשמח לתשובה

בברכת תודה

רינת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה ח' אלול תשס"ג

שלום רב!

טבעת נישואין יכולה להיות בנויה מתפר פנימי, וכן ניתן שהטבעת תהיהי עגולה מבפנים ומרובעת מבחוץ.

בברכה

בניהו ברונר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן