חלום על הפלה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 23/07/17 21:14 כט בתמוז התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב.

חלמתי חלום בוקר על הפלה.

בחלום נכנסתי להתפנות וראיתי מלא דם יוצא ממני ואחרי שנייה ראיתי עובר מת מונח בפתח הדלת של החדר שינה שלי והתחלתי לבכות.

חלום זה מטריד אותי ואני רוצה בבקשה לדעת מה הפירוש של החלום הזה.

תשובה

שלום וברכה,

אני לא יודע מדוע חלמת חלום זה, והאם את בהריון ואת חוששת מהפלה ח"ו או שדיברת על כך עם חברותיך וכדו' .

בכל אופן אני לא עוסק בפתרון חלומות. ואני גם לא יודע אם יש משהו באמת שיודע לפתור חלומות.

אך דבר אחד אני יודע, שחכמינו ז"ל לימדו אותנו, שכיצד שנפרש את החלום כך יהיה.

ז"א אם נפרש אותו לטוב, יהיה טוב, ואם נפרש את החלום לרע, יהיה ח"ו חלום רע.

לכן תואמרי "חלום טוב חלום שלום" 3 פעמים ותפרשי לעצמך את החלום לטוב ובעז"ה יהיה טוב.

לדוג' תפרשי את החלום לטובה, שתואמרי שכוונת החלום לומר לך, שכל אוייביך יפלו, ויעזבו אותך.

וכן עדיף, אם אתה יכולה לספר את החלום לחברה טובה שלך, ושהיא תפרש את החלום לטובה,

וחלום יתפרש לטובה.

חלום טוב חלום שלום...

ובשורות טובות