חלב בחו"ל

חדשות כיפה רבני בית הלל 26/07/17 13:57 ג באב התשעז

שאלה

האם יש בעיה לשתות חלב בבולגריה והונגריה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין בעיה לשתות חלב במדינות אלו.

כמובן כאשר מדובר בחלב בלבד, שכן אם יש בו תוספים שונים, הדבר תלוי בתוספים. אלא שאז לא יהיה כתוב עליו חלב בלבד, אלא כמו שכתוב בארץ משקה חלב וכד׳

והטוב ביותר לקנות חלב ישראל בהכשר, כדי לצאת מהספק באם הדבר ניתן.

התשובה ניתנה ע"י הרב ירֹחם שמשוביץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן