זוגיות

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 13/12/16 01:14 יג בכסלו התשעז

שאלה

שלום הרב, מה שלומך?

אני יודעת שיש כאלה שיגידו שזה גיל מוקדם, אבל מבחינתי זה הגיל האידיאלי לקשר עם בן זוג שבסופו של דבר יוביל לחתונה.

אני בת 20 ואני מאוד בלחץ שהזיווג שלי יתעכב, או שחלילה לא יגיע. אני מאוד רוצה קשר כזה,  וזה משהו שאני מצפה לו כבר הרבה זמן, ובזמן האחרון ההרגשה והרצון שלי רק הולכים וגוברים. זוגיות זה בין הדברים הכי מדהימים שקיימים ואני רוצה שזה יקרה גם לי.

אני יודעת שאומרים שהוא יגיע בעתו ובזמנו, אבל מי מבטיח לי שהוא באמת יגיע? ושהוא לא יגיע מאוחר? לצערי יש אנשים שאני מכירה או ששמעתי עליהם, שהם כבר בגיל מבוגר והם עדיין לא נשואים. אני מאוד מפחדת שזה יקרה לי.. אני כ"כ רוצה את זה וחוששת מזה..

אשמח לתשובתך ולברכתך, תודה רבה!

תשובה

שלום
יפה לך על הכוונות הטהורות ובע"ה הזיווג יגיע אין צורך להילחץ אם יש צורך נשמח לעזור גם בזיווג
וגם תבורכי מפי עליון על הרצון להקים בית ולהמשיך את בית ישראל
בהצלחה