הצגות בספירת העומר-השאלה המעודכנת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/03/18 16:42 ט בניסן התשעח

שאלה

שלום וברכה, חבר הזמין לו ולי זוג כרטיסים להצגה "מסעות מנדלי הראשון" , מופע ספרות מיצירותיו של מנדלי מוכר ספרים. המופע משלב קטעי הומור ושירה..העניין הוא שרק לאחר שהזמין כרטיסים שמתי לב שזה נופל על ספירת העומר (לא ראש חודש אייר), יש להדגיש כי ניתן לבטל את הכרטיסים. האם לבטל את הכרטיסים או ללכת בכל זאת?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אף שלא נפסק במפורש שאחד ממנהגי הספירה הוא לא ללכת למופעים - נראה כי כיוון שמדובר באירוע פומבי של הנאה ובילוי הדבר מנוגד למנהגי הספירה, ועל כן נכון יהיה שלא ללכת לאירוע זה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן