הנחת תפילין

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/10/13 09:13 ג בחשון התשעד

שאלה

שלום.

אני לאחר ניתוח ברך. בהמלצת רופא לא לדרוך על הרגל בשבוע הקרוב לפחות . האם ניתן להניח תפילין ותפילת עמידה ( 18) בבית בישיבה ליד שולחן במצב כזה. קשה לי ולא מומלץ כרגע לעמוד על הרגל. מה עושים במצב כזה?

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

רפואה שלמה בקרוב בתוך שאר חולי ישראל. יהי רצון שתעמוד במהרה על רגלך בבריאות איתנה.
אפשר להתפלל בישיבה, יש לכוון את הרגלים בשעת התפילה.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן