המשך לדיון של מקודם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/07/17 15:06 ד באב התשעז

שאלה

היי הרב,תודה על התשובה זוהי בדיוק ההתלבטות שלי:איפה יותר אצליח, איפה יהיה לי יותר טוב וכו' אני אשמח אם הרב בכל זאת יתן איזה כיוון?

תשובה

שלום וברכה

המקום שבו תצליח יותר יהיה המקום בו תהיה שמח יותר.

אני לא יכול לצפות מראש היכן תרגיש שמח, כי אתה בעצמך כתבת שמחד גיסא היה לך כבד בישיבה מסוג זה, ומאידך גיסא היה לך מאכזב מהרמה התורנית של מוסד מסוג אחר.

כלומר, יש לכל מקום יתרונות וחסרונות.

לכן, מה שאני יכול לעזור הוא להציע לך להתעלם ממה שאמרו לך, מכל מיני הנחות מוקדמות ("עדיף תיכון חילוני על ישיבה תיכונית") וכדו', ורק לשאול את עצמך היכן תלמד יותר בשמחה.

רק אתה יכול לתת לעצמך תשובה לשאלה הזו.

כל טוב והרבה שמחה