דת הציונות

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 25/11/11 15:37 כח בחשון התשעב

שאלה

למה כמה זמן שמעתי על ספר שקוראים לו דת הציונות שמדבר על הציונות הדתית וכמה היא לא נכונה והקריאו לי כמה דברים שמצטטים שם דברים של הרצל וכל מיני אנשים שקשורים לציונות

חיפשתי באינטרנט תגובות של רבנים דתיים לאומיים

על הספר ולא מצאתי שום דבר

ורציתי לשאול:

האם הדברים שכתובים בספר אמתיים או שלא?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

הספר משלב חלקי אמת, עיוותי אמת, הוצאות דברים מהקשרם והרבה שקרים בוטים.

בברכה,

חיים בריסק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן