דיני אבלות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/05/18 17:30 יג בסיון התשעח

שאלה

היי

אני נמצאת בשנת אבל על אבי

הבנתי שניתן לקנות בגדים במידה ויש צורך ואני מכבסת אותם ומישהו אחר לובש אותם לפני.

מאחר ואני מאוד רזה אני לא מוצאת מישהי שתוכל ללבוש את הבגדים במידה שלי.

האם ניתן לכבס וללבוש או שיש איזשהו פיתרון אחר?

בנוסף, האם ניתן לקנית משקפי שמש?

ובמידה ויש לי ילד בן שנתיים והוא רוצה שאקח אותו להצגת ילדים, האם אני יכולה?

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ראשית, המקום ינחמך.

כל מה שקשור לבגדים שהם צורך - מותר.

את יכולה לקנות בגדים לשימוש (לא לאירועים מיוחדים), ומשקפי שמש. ללכת להצגות ילדים עם הילד - בוודאי.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן