גילוח בספירת העומר לשם ראיון עבודה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/04/18 10:21 ח באייר התשעח

שאלה

האם מותר להתגלח בספירת העומר למטרת ראיון עבודה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ניתן למצוא היתרים לכך, וכבר כתבו על כך.

ברם, מציע לבדוק קודם כל אם נקודת ההנחה נכונה, לאמור: האם לא יהיה נכון יותר להיכנס לא מגולח, להתנצל על כך ולהסביר את הרקע, לומר שחשבת להתגלח, אבל נראה היה לך כן ואמיתי להציג את עצמך בדיוק כפי שאתה - אולי זה יהיה הרבה יותר משמעותי ?

כל טוב ובהצלחה

למידע נוסף אודות ספירת העומר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן