ברכת הגומל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/11/17 18:01 יא בכסלו התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב

רציתי לדעת בבקשה אם עליי לברך ברכת הגומל לאחר המקרה הבא

כשניסיתי לתקן את המחשב בביתי פתחתי את המחשב והתעסקתי עם הכבלים כשניסיתי לחבר בין שני כבלים שכנראה לא מתאימים נוצר זרם חשמלי לפי מה שראיתי זה היה זרם חשמלי שאי אפשר לפספס מכיוון שהיה מאוד גדול ולדעתי היה יכול לגרום לי לאסון גדול

מיד נבהלתי והתרחקתי מהמחשב כשידיי רועדות מרוב הבהלה

ברצוני לדעת אם עליי לברך ברכת הגומל והאם זמן הברכה עובר אחרי פרק זמן

תודה אבי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אינני בטוח שאני מבין את המקרה עד תום.

אם היית ממש בסכנה - צריך לברך.

אולם איני יודע בוודאות שכך היה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן