ברוקולי המשך

חדשות כיפה רבני כושרות 20/04/18 15:39 ה באייר התשעח

שאלה

תודה רבה על המענה המהיר, אם לא נמצא ברוקולי קפוא מהחברות האלה אפשר לקחת של חברה אחרת ופשוט לשטוף אותו?

תודה ושבת שלום

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

כפי שכתבתי בתשובה הקודמת - בחברות מפוקחות אחרות מחרקים - אפשר לקנות ולשטוף. והמהדרין ישתמשו בחברות האחרות אחרי טחינה בלבד.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן