סלמון בפלפלים ועגבניות שרי

חדשות כיפה סליפווקר 14/05/09 00:00 כ באייר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

דג סלמון

שמן זית

מלח גס

חרדל

7-8 שיני שום

כוסברה קצוצה

פלפל אדום- חתוך לרצועות

עגבניות שרי חצויות

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

1. מכינים משרה המורכב מ:שיני שום, שמן זית, כפית מלח גס, 2 כפיות חרדל וכוסברה

2. משמנים תבנית בשמן זית, שמים קצת מלח גס, שמים מעל את הסלמון, ומעליו- את המשרה.

3. מעל הדג והמשרה- שמים: פלפל אדום חתוך לרצועות, עגבניות שרי חצויות, ומעל העגבניות- קצת מלח גס, ושמן זית.

4. אופים 25 דק´ ב- 200 מעלות. (חשוב! לא לשכוח את הדג, אחרת הוא מתייבש)

5. כשהדג מוכן,מכבים את התנור ופותחים את הדלת- שוב, למניעת התייבשות

הערות

המתכון באדיבות דוד שלי.

כתבות נוספות