מצרכים
ביצים
עגבניות
פלפל אדום (גמבה)
בצל
חצילים
מלח
פלפל אדום גרוס (שטה)
אורגנו
פטרוזיליה
שום
הוראות הכנה
הערה: בכמויות לא התעסקתי, כל אחד יחשוב לפי צרכו.
מכינים מחבת גדול, ומתחילים לטגן את הבצל, עד שהופך לקצת זהוב.
חותכים בגודל בינוני את החצילים ומוסיפים למחבת.
אט אט מוסיפים את הגמבה, העגבניות, והתבלינים, שום, פטרוזיליה, פלפל אדום גרוס ומלח לפי הטעם, ואורגנו.
שהכל נראה כבר כרוטב מבושל, מכניסים את הביצים.
כל אחד איך שאוהב, יש כאלה שמטריפים אותם לפני ההוספה ויש כאלה שלא מטריפים, אני אישית מטריף.
מחכים קצת, ומערבבים (במידה והטרפתם את הביצים).
ויוצא ואחד שקשוקה :-)
בתאבון.