מצרכים
הוראות הכנה
חולטים שקית שעועית של סנפרוסט (משרים במים רותחים 5 דקות ומסננים מהנוזלים)
בסיר מרתיחים:
6 כפות שמן
4 כפות סוכר (אפשר גם חום)
4 כפות סויה
3 כפות שומשום
עד שהסוכר נמס וזה נהפך לכמעין "סירופ"
מכניסים את השעועית ומערבבים היטב (בעדינות) ומבשלים 5 דקות,
מכבים את האש ומכסים את הסיר, נותנים לאדים לבשל אותה עוד כמה דקות.
השעועית צריכה להיות מתקתקה באופן עדין- אז אם חסר קצת סוכר, אפשר להוסיף עוד קצת גם אח"כ.