שעועית לבנה ברוטב עגבניות ותפו

חדשות כיפה מרגישה מיוחד 29/11/10 00:00 כב בכסלו התשעא

מצרכים

3 כוסות שעועית לבנה שהושרתה כמה שעות במים

בצל גדול קצוץ

3-4כפות שמן

3 תפו"א חתוכים גס

כף רסק עגבניות

פפריקה, כמון, א. מרק, מלח,פלפל

הוראות הכנה

לבשל את השעועית כ45 דקות עד שהיא רכה

מוציאים מהסיר ומטגנים בצל להזהבה, מוסיפים את התפו"א והתבלינים ומטגנים קלות.

מוסיפים את השעועית המבושלת ומערבבים, מוסיפים מים עד לגובה המצרכים בסיר,

מביאים לרתיחה, ועל אש קטנה מבשלים עד לצמצום הנוזלים והתרככות התפו"א

(להשאיר קצת רוטב)

הערות

טעים ובריא

המתכון באדיבות אינטרנט

כתבות נוספות