ריזוטו עם רוטב פטריות

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 26/05/11 12:32 כב באייר התשעא

מצרכים

1כרישה קצוצה

כף חמאה

אריזת ´´פסטה נונה´´- רוטב פטריות

כוס האורז לריזוטו

כוס מרק פטריות

קורט מלח , קורט פלפל.

הוראות הכנה

בסיר על להבה נמוכה ממיסים את החמאה ומוסיפים את הכרישה .

מטגנים כ- 5 דקות, מוסיפים את האורז , המלח ומעט ממרק הפטריות - בוחשים היטב וחוזרים על אותה פעולה עד שכל הנוזלים נספגים .

מוסיפים את רוטב הפטריות והפלפל, בוחשים היטב עד שרוב הנוזלים נספגים.

מפזרים מעל מעט פרמזן ועירית קצוצה.

הערות

המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´

כתבות נוספות