מצרכים
1כרישה קצוצה
כף חמאה
אריזת ´´פסטה נונה´´- רוטב פטריות
כוס האורז לריזוטו
כוס מרק פטריות
קורט מלח , קורט פלפל.
הוראות הכנה
בסיר על להבה נמוכה ממיסים את החמאה ומוסיפים את הכרישה .
מטגנים כ- 5 דקות, מוסיפים את האורז , המלח ומעט ממרק הפטריות - בוחשים היטב וחוזרים על אותה פעולה עד שכל הנוזלים נספגים .
מוסיפים את רוטב הפטריות והפלפל, בוחשים היטב עד שרוב הנוזלים נספגים.
מפזרים מעל מעט פרמזן ועירית קצוצה.
הערות
המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´