מצרכים
2 תפוח אדמה
2 בצלים גדולים
2 גזרים גדולים
2 קישואים גדולים
חציל בינוני- בוחרים את הקל ביותר עם פנים חלקות ונאות.
מלח גס
פלפל גרוס
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
את הירקות פורסים באמצעות פורס (נמצא לרוב באחד הצדדים של הפומפיה) לפרוסות דקיקות.
מסדרים שכבה מסודרת של הירקות (עיגול בצל ועליו עגול תמפוח אדמה ועליו עגול קישוא וכן הלאה) בתבנית קפיצית 24 ס"מ עגולה.
מסיימים לסדר שכסה רשאנה ובוזקים מעליה פלפל גרוס ומלח גס וממשיכים בעוד שכבה וחוזר חלילה.
אופים בתנור ב180 מעלות לחצי שעה.
פותחים את הקפיץ ומעבירים את הרטטוי בזהירות לצלחת יפה ושטוחה.
פורסים לפרוסות כמו עוגה ומגישים כתוספת.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מוחי הקודח