רטטוי אפוי מיוחד מאד!!!

חדשות כיפה מיכאל סעדה 22/12/10 00:00 טו בטבת התשעא

רטטוי אפוי, צילום: shutterstock
רטטוי אפוי, צילום: shutterstock

מצרכים

2 תפוח אדמה

2 בצלים גדולים

2 גזרים גדולים

2 קישואים גדולים

חציל בינוני- בוחרים את הקל ביותר עם פנים חלקות ונאות.

מלח גס

פלפל גרוס

הוראות הכנה

את הירקות פורסים באמצעות פורס (נמצא לרוב באחד הצדדים של הפומפיה) לפרוסות דקיקות.

מסדרים שכבה מסודרת של הירקות (עיגול בצל ועליו עגול תמפוח אדמה ועליו עגול קישוא וכן הלאה) בתבנית קפיצית 24 ס"מ עגולה.

מסיימים לסדר שכסה רשאנה ובוזקים מעליה פלפל גרוס ומלח גס וממשיכים בעוד שכבה וחוזר חלילה.

אופים בתנור ב180 מעלות לחצי שעה.

פותחים את הקפיץ ומעבירים את הרטטוי בזהירות לצלחת יפה ושטוחה.

פורסים לפרוסות כמו עוגה ומגישים כתוספת.

הערות

8 מנות ניתן להוסיף פרוסות עגבניה ושום ותוספות כיד המלך כגון טונה בין השכבות, גבינה, בשר טחון ומטוגן ועוד.

המתכון באדיבות מוחי הקודח

כתבות נוספות